Det är dags igen

Nu är tiden inne, det har blivit dags att damma av den här gamle bloggen. Jag är redo. Det har gått en del tid sen sist, och det har hänt en del också. Resor har gjorts, lägenheten har renoverats, Planta har tagit snurr och kontor har bytts ut. Kanske kan jag sammanfatta allt sen, kanske inte? Det har jag inte tagit något beslut om ännu.

Framförallt känner jag mig väldigt redo att börja skriva igen, vet inte om det beror på sommaren och ljuset. Har börjat se ett mönster i att vilja skriva just såhär års.

Och det passar sig nog ganska bra, för om bara ett par dagar - på fredag faktiskt för att vara exakt - så rullar jag och Syrran ut på en fyra veckor lång roadtrip. Med destination Mallorca. Eller ja, vi kommer alltså åka ned dit på ungefär 6 dagar, vara på Mallorca två veckor, för att sen fara hemåt igen i början på Juli. Det känns därför härligt att starta upp här igen, vill gärna rapportera från vår resa. Dels för att det kanske kan vara roligt att läsa, men också för jag vill ha det kvar sen. Som ett minne.

Så där är vi. Jag är igång igen, och det känns väldigt kul!

Från förra sommaren, när vi åkte färjan över till Gotland. Även här, redo. (Detta här ovan är alltså ett litet filmklipp).