Bali & ny blogg

Sådär då, då är jag redo att visa upp det här jag byggt. Jag har alltså gjort om hela min blogg till att bli en hemsida - för att jag ville ha plats för mer än bara blogginlägg.

Egentligen är den inte klar, ungefär allt innehåll saknas fortfarande, men:

JAG ÅKER TILL BALI IDAG!!! I EN MÅNAD!!

Och jag ville VERKLIGEN att den här sidan ska vara igång nu när vi åker - så jag kan skriva mina blogginlägg härifrån istället för från gamla plattformen.

Kanske kommer jag även lägga upp en och annan film här - beroende på om det går med det utlovade “High-speed-Internet” som ska finnas där vi ska bo. Vi har alltså hyrt ett stort jävla hus på norra delen av Bali - mitt i den djupaste djungeln - eller kanske inte, men det ska iaf vara en stor mängd risfält runt om oss. Vet inte hur det påverkar uppkopplingen iof, och kanske är det inte det jag ska tänka mest på?

Men huset såg väldigt fint ut på bild iaf, här kan ni titta om ni vill:

https://www.airbnb.se/rooms/20026024?_branch_match_id=592470177347146927&adults=1&guests=1&photo=0&ref_device_id=648c9048dabce6151e1934fffa4b022c5835db75&s=41&source=explore_tabs&user_id=1594494

Men så det är en del kvar att göra på min nya sida, men det känns kul!

IMG_3864.jpeg

Här sitter jag och ser helt förstörd ut eftersom jag är och så FRUKTANSVÄRT NERVÖS inför resan. Har aldrig åkt såhär långt bort förut. Och i en jävla månad också?!

IMG_3865.jpeg
IMG_3866.jpeg

Ägnade en stor del av min gårdag åt att paketera in mina pelargoner inför kommande kyl-dagar. Min kusin, Johan, kommer bo här när jag är borta och han har fått TYDLIGA instruktioner om att lyfta in dessa om balkong-temperaturen går ned på minus. Ok, nu kommer taxin strax här!

Vi ses på Bali!

Tove WestlundComment