Plants är live

app_icon_1536.png

Tro inte att jag har kommit av mig i bloggandet, för det har jag inte. Eller, jo, det har jag ju iof. Men jag håller på med en uppdatering av min bloggsida. Jag vill prova något nytt. Det irriterar mig att inläggen bara ligger där i en lång rad. Så jag vet inte riktigt hur det blir än, men det är roligt iallafall att få se vad för fler former man kan ha en blogg på. Vet inte riktigt när den nya bloggen blir klar, för det är något annat som hänt...

plants-screendump

plants-screendump

PLANTS ÄR LIVE!!

Igår tog sig vår växtapp ut på App Store! Trodde aldrig att dagen skulle komma. Vi har byggt fram och tillbaka på den, med varierande intensitet, i över ett år, kanske två tillochmed. Men nu är första versionen klar och live.

Så, det skulle betyda väldigt, väldigt mycket om ni vill ladda ned den (obs, finns bara på iOS än så länge) och kanske lämna ett par stjärnor - så det ser ut som att iallafall någon gillar den.

Dessvärre är den något svårhittad än så länge, men sök på "Pelargon" så kommer den upp... Vi ska jobba på det...

img_3515-e1538049752942.jpg

img_3515-e1538049752942.jpg

Jag tycker mycket om dig iallafall - lycka till därute!

Och nu ska jag snart rulla iväg till Prag med Lina och Linda! Vi firar 10 års jubileum som kompisar i år och då ville vi slå på stort!

IMG_9405

IMG_9405

Imorrn, DÖDSTIDIGT (06:10), tar därför jag och Linda ett flyg till Prag och möter upp Lina som landar in från GBG ett par timmar senare. Är lite nervös - som vanligt när jag ska resa. Men det kommer bli KUL!

Ses i Prag! <3