Alla dessa dagar

Jag har gått in i en märkligt lycko-period verkar det som. Vanligtvis är jag inte alls såhär glad. Tror det måste ha med Maj att göra och alla blad överallt. Dessvärre har jag ju inte vart as-pepp på att blogga, har blivit helt insnöad (eller eld och lågor kanske passar sig bättre) i mitt och Martins nya växt-jobb. Är så sjukt taggad att det är det enda jag kan tänka på förtillfället. Men här, ett utdrag från mina senaste dagar i Maj:

Jobbar

Och jag jobbar hårt som ni kan se, med fönstret på vid gavel. Tufft att driva Startup, eller vad vi nu gör. Varmt som ett helvete är det också på kontoret. Tror vi snuddade på 30 grader häromdagen.

IMG_1388

IMG_1388

Ny dag, nya tag. Varmt.

Är värd åt Örebroare

IMG_1381

IMG_1381

Har haft helg-besökare från Örebro på plats i Sjöstan. Här är vi på promenad på Söder efter att tagit Luma-båten över.

Och här sitter dom på drink på min balkong. Det var kul att vara ansvarig värd för släkt-kalaset. Iof glömde jag bort att servera dom dricka, så Nilla var den som fick ta tag i det, och Mamma styrde upp med snacksen. Och Roland fixade kaffet... Även hjälpte Pappa mig att borra upp saker. Haha, såatte, det måste ju vart väldigt trevligt för dom ändå att hälsa på mig.

img_0017

img_0017

Jag och Erika hade det iallafall mycket trevligt på balkongen! Hoppas dom vill komma tillbaka.

Popsicle på Grönan

IMG_1412

IMG_1412

Nostalgi-grej för Martin som lyssnade asmkt på dom på gymnasiet eller högstadiet eller när det var. Jag och Emma följde mest med för glass, chokaldhjul och för att det kändes somrigt att gå på konsert på Gröna Lund.

Odlar

IMG_1386

IMG_1386

Är mer kär än nånsin i min balkong. Dock går det inte att vara här på förmiddagarna utan att stekas till döds (stackars alla växter), men framåt eftermiddagstimmarna går det fint att slå sig ned bland grönskan och ha det härligt.

Lägger mattor

IMG_1426

IMG_1426

IMG_1429

IMG_1429

Är lycklig över min nya vardagsrumsmatta. Och även mycket glad över att den tidigare vardagsrumsmattan nu fått flyttat in i sovrummet och blivit en mys-matta för mina fötter när jag går upp på morgonen.

Äter på Sjöstads-terrassen

Och så avslutningsvis så åt jag, Martin och Emma middag på terrassen igår. Fruktansvärt trevligt, blir bara mer och mer kär i min nya stad.

Tack Maj. Det har vart en bra jäkla månad ändå!

Och inte är det slut där, nej, för på Fredag drar jag och familjen till Gotland för att inkassera julklappen vi fick av Emma. Y E S !!