5 turistbilder

Vi kände det på oss nästan direkt när vi satte oss i bilen och sa att vi ville åka till risfälten i Ubud. Speciellt börja vi ana att vi blivit tilldelade rollen som “runt-skjutsad-turist” när vi fick frågan om vi även var intresserade av silverbutiker, möbel-tillverkare, bali-gungor och tempel.

Read More
Tove WestlundComment
Lycklig och livrädd

Jag vill inte lämna det här huset. Jag vill bo såhär, exakt såhär. Emma och Martin känner likadant, vi går alla tre runt i nån slags dimma, känner på materialen och låtsas att huset är vårt. Att varenda liten sten är våran sten. Att det är vi som byggt poolen och valt alla växter. 

Read More
Tove WestlundComment
Önskas: Nattljus alt. väggar/tak

Igår, då jag hade gått och lagt mig i sängen så hör jag ett väldigt liv och rumlade från andra sidan - där Martin och Emma bor. Våra toaletter ligger alltså vägg i vägg med varandra. Det skreks, snoddes runt och det bankades med något metall-föremål i golvet.

Read More
Tove WestlundComment
Djungelboken IRL

Och det var konstigt, för jag kände mig alldeles bekväm. Låtsades att jag var Mowgli, hoppade över stenar, vadade genom vattendrag och badade i vattenfallen. Sen ser man ju tydligt på korten att jag är långt ifrån Mowgli - var nog blekast i djungeln den dagen.

Read More
Tove WestlundComment
Bali & ny blogg

Sådär då, då är jag redo att visa upp det här jag byggt. Jag har alltså gjort om hela min blogg till att bli en hemsida - för att jag ville ha plats för mer än bara blogginlägg.

Read More
Tove WestlundComment
Storstadsflykt

Nu under Juli när Stockholm som vanligt står folktomt så kan man ju antingen välja att njuta av att ha hela stan försigsjälv (minus turist-stråken då) eller så gör man som alla andra storstadsbor och lämnar stan för någon annan plats.

Read More