För ett år sen idag...

… så flyttade jag till Sjöstaden. Och det är svårt att tro, för det känns som det har gått väldigt mycket längre tid än så. Även har det ju varit ganska mycket upp och ned gällande min inställning till både Sjöstan och lägenheten. Något har irriterat mig, jag har inte känt mig nöjd, men jag har inte riktigt kunna komma på vad som skavt.

Read More
Tove WestlundComment
Mallorca-utflykter

Det är tradition nu. Efter en dag med stort firande (alltså Julafton eller Nyårsafton) så blir nästföljande dag en lunchutflykt på en plats med vacker natur. Den 1 januari spenderade vi därför i Deia, nere vid vattnet, inte uppe i byn.

Read More
Tove WestlundComment
Nyår på Mallorca

Det är samma sak varje gång jag ska iväg. Jag blir orolig till mods, tycker det är fruktansvärt jobbigt att packa, ansträngande att byta miljö och obehagligt att krångla mig iväg till Arlanda. Men så fort jag sätter ned min fot på Mallorca så undrar jag: Varför åkte jag härifrån?

Read More
Tove WestlundComment
Åter i Sverige

Spenderade ett par dagar i Sjöstan, trippade runt i lägenheten och kände mig lycklig över snön därnere. Kände även en direkt önskan om att julpynta, men det var ju en dålig idé informerande Mamma mig om när jag berättade om denna idé.

Read More
Tove WestlundComment
5 turistbilder

Vi kände det på oss nästan direkt när vi satte oss i bilen och sa att vi ville åka till risfälten i Ubud. Speciellt börja vi ana att vi blivit tilldelade rollen som “runt-skjutsad-turist” när vi fick frågan om vi även var intresserade av silverbutiker, möbel-tillverkare, bali-gungor och tempel.

Read More
Tove WestlundComment
Lycklig och livrädd

Jag vill inte lämna det här huset. Jag vill bo såhär, exakt såhär. Emma och Martin känner likadant, vi går alla tre runt i nån slags dimma, känner på materialen och låtsas att huset är vårt. Att varenda liten sten är våran sten. Att det är vi som byggt poolen och valt alla växter. 

Read More
Tove WestlundComment
Önskas: Nattljus alt. väggar/tak

Igår, då jag hade gått och lagt mig i sängen så hör jag ett väldigt liv och rumlade från andra sidan - där Martin och Emma bor. Våra toaletter ligger alltså vägg i vägg med varandra. Det skreks, snoddes runt och det bankades med något metall-föremål i golvet.

Read More
Tove WestlundComment
Djungelboken IRL

Och det var konstigt, för jag kände mig alldeles bekväm. Låtsades att jag var Mowgli, hoppade över stenar, vadade genom vattendrag och badade i vattenfallen. Sen ser man ju tydligt på korten att jag är långt ifrån Mowgli - var nog blekast i djungeln den dagen.

Read More
Tove WestlundComment
Bali & ny blogg

Sådär då, då är jag redo att visa upp det här jag byggt. Jag har alltså gjort om hela min blogg till att bli en hemsida - för att jag ville ha plats för mer än bara blogginlägg.

Read More
Tove WestlundComment